5 Ekim 2011 Çarşamba

Salamlı Sosisli Börek

YORUM YAZ

Malzemeler :

  • 12 Milföy Hamuru
  • 125 Gram Beyaz Peynir
  • 1 Kase Sosis
  • 50 Gram Salam
  • 1 Domates
  • 2 Biber
  • 1 Yumurta

Hazırlanışı :
Karıştırma kabımızın içersine peyniri,doğranmış salam ve sosisleri koyup elimizle karıştırıyoruz. Milföy hamurlarının 6 tanesini fırım tepsisine alıyoruz.

Kenar kısımlarına yumurta sarısı sürüyoruz. Hazırlanan harç tan büyük parçalar alıp milföy hamurlarının ortasına koyuyoruz. Diğer kalan 6 milföy hamurunun da ortalarını kare şeklinde kesiyoruz.

Kesilen yeri peynirlerin üzerine doğru yerleştiriyoruz. Açıkta kalan peynirlerin üzerine de doğranan domates ve biberleri koyuyoruz.

Yumurta sarılarını da sürüp önceden ısıtılmış fırına veriyoruz.

5 yorum:

  1. bu lezzetlerin hepsi bi harika

    YanıtlaSil
  2. çok iştahlı görünüyor, kilo alma derdi de olmasa hemen şimdi yapardım..

    YanıtlaSil
  3. ben kesilişini anlamadım iyice anlatırmısınız?

    YanıtlaSil
  4. YUFKALARIN KESİLİŞİ GÜZEL ANLATILMAMIŞ.

    YanıtlaSil

Yorum eklemekte zorlananlar için
Yorumlama biçimi: ANONİM seçeneğini seçin